maanantai 3. heinäkuuta 2017

Bonareita nettiostoksista ja laskujen maksun ulkoistamisesta

Sain mielenkiintoisen yhteistyöehdotuksen Laskuni.fi -palveluun liittyen. Kyseessä on laskujen maksusta puolestasi huolehtiva palvelu, jossa on myös shoppailubonus-systeemi (kuten esim. Bonusway) sekä sisäänrakennettu mahdollisuus hakea rahoitusta. 

Rekisteröitymällä käyttäjäksi Laskuni.fi palveluun koodilla HUOLETON saat 4 euron arvosta bonusta. Uusi rekisteröitynyt käyttäjä osallistuu 100e palkinnon arvontaan. Arvonta voimassa 16.7 asti. Lisäksi käyttäjä saa 400 pisteen rekisteröitymisbonuksen. 

Tuossa taannoin rekisteröidyin itse Bonuswayn käyttäjäksi, mutta en ole kertaakaan muistanut tehdä nettiostoksiani sitä kautta. Ehkä nyt alan aktivoitumaan tämän palvelun myötä, kunhan saavat vähän laajemminkin verkkokauppoja mukaan tuohon. 

Laskujen maksun osalta palvelu on vasta kehittymässä, sillä laskuttajia palvelussa on vasta 138 yritystä. Omaa vakuutusyhtiötä tai teleoperaattoriani en löytänyt, eikä mulle oikeastaan muita laskuja tulekaan. 

Jos raha-asiani olisivat huonolla tolalla, voisi palvelun käyttäminen olla koukuttavaa: joku hoitaa laskut puolestani ja saan siitä bonusta :) 

Itsellä menee osa e-laskuna, ja joku tulee paperilla kerran vuodessa. Kieltämättä ärsyttävä rumba niitä näpytellä. Ja mieskin on aika huono muistamaan laskujen maksun, yleensä ne on hoidettu kyllä :) Ja Mobile Paylla raha liikkuu puolin ja toisin yhteisten laskujen osalta..


4 kommenttia:

 1. Jos laskut tulevat e-laskuina, onko tuosta palvelusta mitään iloa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bonusten kertyminen toki, ja ei tarvitse edes e-laskuja käydä hyväksymässä ;) Jos on niin "huoleton"..

   Poista
 2. En oikein ymmärrä tuota yhtälöä laskujen maksusta jonkun puolesta nykypäivänä. Verkkopankissahan saa määriteltyä e-laskut joko manuaalisesti hyväksyttäviksi tai automaattisesti eräpäivänä tililtä maksettavaksi. Mitä tuo palvelu tarjoaa siihen päälle kun bonusten hankkimiseenkin on omat reittinsä (Bonusway, jne)? Tietysti kohderyhmä voi olla (tai luultavasti onkin) sellainen joka ei seuraa tilitapahtumiaan ja käytettävissä olevaa saldoa edes viikoittain :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mietin kuin edelliset, etten oikein hoksaa lisäarvoa kun laskut tulee E-laskuna ja muutenkin seuraan verkkopankin saldoa aktiivisesti.

  VastaaPoista