keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Lomapäivitys - Mimmi tarjoushaukkana

Kesäloma part 2. lähtenyt käyntiin tylsästi - sää ei suosi ja olen vain löysäillyt. En ole edes lukenut kesälomalle hankkimiani kirjoja, vaan olen lähinnä katsonut Netflixiä ja pyörinyt ympäriinsä.

Olenkin loman kunniaksi tyhjentänyt pankkitiliä hyvin lahjakkaasti tekemällä mukamas löytöjä :)

- Kesätossut 59 € (edellisissä reiät vuoressa niin ei kehdannut mennä töihin). Kuitenkin vaan addua, ei nikea. Siinä säästää!

- Bikinit, tai siis 3 kahden hinnalla tarjouksesta kolme osaa Stadiumilta - 20€.

- Kaksi valtavaa mattoa huonekaluliikkeen remonttimyynnistä, näyttelyssä esillä olleet kappaleet yhteensä 70 € (oikee hinta ois ollut lähemmäs 500)!!! Wou, kannatti rampata ko. liikkeessä kolme kertaa. Ja matot oli ostoslistalla jo pitkään, sillä edelliset oli jo kovin kärsineet. Ei minua häiritse, että jotkut on kengillä näillä kävellyt. Puhtailta kuitenkin näyttää.

- Hiusharjafööni. Eli sellainen fööni, joka on harjan muotoinen. Olin reissussa lainannut vastaavaa ja todennut sen todella hyväksi omalle kuontalolleni. Kampaajakäynti saa luvan siirtyä. 29 €

- Jo aiemmin ostin mielestäni tyylikkäät kesähousut 13€:lla, shortsit ja alushousut ehkä kympillä.

Lisäksi auto kävi korjauksessa, teimme taidetta (akryylivärit yllättävän kalliita), joku drinksukin on tullut juotua lämpimänä iltana.

Nyt on palattava kahvitauolta kämpän järjestelyhommiin ja reissuvalmisteluihin. Reissuista lisää kun on selvinnyt mihin nokka suuntautuu.

Ihanaa kesää!

4 kommenttia:

 1. Hyvää kesää, sinähän olet löytänyt oikein kunnon tarjouksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. Lomalla on mukavaa. Joo kieltämättä, vaikka paljon on rahaa mennyt, to shop-listalla on enää muutama juttu jäljellä.

   Poista
 2. Siis hiusharjaföönejä ON oikeesti olemassa! Oon luullut niitä vähintään satuolennoiksi, kun oon etsinyt semmosta jo pitkään mutta vastaan on tullut vaan ilmakihartimia ja keraamisia suoristusharjoja.. Täytyy jatkaa metsästystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen oikea nimi on kyllä ilmakiharrin :D Mutta siis mielestäni ihan fööniharja.

   Poista