keskiviikko 2. elokuuta 2017

Pari tuoretta kiinnostavaa säästämisen sivustoa tai blogia

Julkisuusarvolla heti otsikoihin päässyt blogi Save It Like Jasmin. Kyseessä on siis Jasmin Hamidin uusi, säästämiseen ja sijoittamiseen keskittyvä blogi löytyy osoitteesta: https://www.saveitlikejasmin.com. Tekstejä säästämisestä ei vielä ensimmäisen lisäksi tästä blogista löydy, mutta odotan innolla! Jasminia on haastateltu ainakin Inderesillä ja Taloussanomiin.


Lisäksi loistavan itseironisesti nimetty Tuulipuku.fi on todella selkeän kaunis ja toimiva sivusto käsittääkseni kahden osakesäästäjän toimittamana. Heillä oli todella hyvä eläkelaskuri, kannattaa käydä kokeilemassa.

Eipä mulla muuta, vielä on kesää ja lomaakin jäljellä. Reissut on reissattu ja nyt olen löysäillyt jo kolme päivää. Tähän voisi tottua! Mielikin alkaa lentää ja se on alkanut tuottamaan kaikenlaista fiksua ajatusta. Tänä kesänä lomailuun on mennyt alkukesän ulkomaanmatkan (2000€ ei riittänyt) yllättävän vähän rahaa, sillä suurimman osan ajasta olen yöpynyt tutuilla tai teltassa. Toisaalta pikkumenoja ja tuliaisjuttuja ja sen sellaista on tullut ostettua. Ja ravintolaruokaa, kun ei ole omaa keittiötä ollut käytössä. 

Stadissa tuli toki kokeiltua uudet trendin mukaiset terassit ja raflat, mutta sellaista luksusta saa harvoin kun asuu tuppulassa ;o)..

11 kommenttia:

 1. Kuhan nyt ihmiset jakaa jatkaa kirjottamista, tässä 4 vuoden aikana liian moni hyvä blogi on kuihtunut itsestään pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja muuttanut muotoaan. Toivottavasti oma jaksaminen riittää, on tää mielekäs aihe ja yhteisö.

   Poista
 2. Kappas, meikäläiset on mainittu täällä! Hattu pois päästä ja otamme kehut nöyrinä vastaan. Tuulipuvuilla menee ainakin tällä hetkellä sen verran kovaa, että kohta tulee pientä puuhaa meille kaikille sijoitusblogaajille tässä kirjoittelun ohessa. Toivottavasti saamme hommat pian pakettiin niin pääsemme kertomaan asiasta lisää. ;)

  VastaaPoista
 3. Uusia talousblogeja tuntuu syntyvän, kuin sieniä sateella. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin itsekin perustaa oman blogini, johon päivitän säästövinkkejä ja oman suunnitelmani toteutumista. http://pihimies.com/raha-tekee-onnelliseksi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit kommentoimassa, pitää tutustua.

   Poista
 4. Mitä korkeammalle pörssikurssit nousevat, sitä enemmän syntyy sijoitusblogeja. Jossain vaiheessa mennään taas alaspäin ja sitten hiljenevät blogitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se juurikin menee.

   Poista
  2. No mä en usko tuohon ihan täysin, koska mä luen vain vähemmistönä osakkeista kirjoittavia blogeja. Enemmän itse vielä säästämisen puolella ja "hahmotellen isoa kuvaa". Säästämisen aika on aina ajankohtainen :)

   Poista
  3. Joo, en myöskään usko että säästämistä ja henkilökohtaista taloutta käsittelevät blogit hiljenevät. Mutta nää, jotka keskittyy osakkeilla rikastumiseen loppuu varmasti. (Mitä genreä oma blogikin edustaa, mutta olen päättänyt että kirjoitan vaikka mentäis kuinka pohjalle :D )

   Poista
 5. Toivottavasti ei omakin blogi hiljene romahduksessa :D

  VastaaPoista