sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Yksi syy lisää asioida Lidlissä ensi viikolla

Lidl toi tänään sunnuntaina 11.3.18 julki, että heiltä saa viikon ajan -10% alennusta yli 25 € ostoksista mitä tahansa kilpailevan kaupan tai vaikka kirjastokorttia näyttämällä. Linkki Talouselämän juttuun.

Asun tosi lähellä pientä Prismaa, joten se olisi ykköskauppani isoille ostoksille, mutta Lidl osuu kuntosalimatkani varrelle, joten treenien päälle on helppo tehdä ostokset samalla. Hankalampi juttu Lidlin kanssa on se, että siellä (lähi-lidlissäni) ei jotenkin "mahdu" käyttämään kärryjä ja korista tulee aina liian painava, plus otan aina liian vähän kasseja tai liian pienen repun mukaan.

Lidlissä on edullisuudestaan huolimatta jonkin verran erikoistuotteita, jolloin luksuksen ja vaihtelun fiilis säilyy. Lisäksi tykkään siitä, että kasviksia ja tuoretuotteita on tarjolla kohtuullinen määrä, enkä usko hävikkiin päätyvän lainkaan niin paljon kuin isoissa marketeissa. Ei se haittaa, vaikka joku kasvis tai hedelmä olisi just hetken aikaa loppu.

Kasvissyöjänä miinuksena on kuivattujen tai säilöttyjen linssien, herneiden ja papujen pienehkö valikoima sekä tofun puuttuminen (tosin nykyään kai on joskus jossain ollut). Plussana simppeli juustovalikoima hyvää fetaa ja vuohenjuustoa, sekä jugurttiämpärit. Lisäksi koirien tuotteista en ostaisi mielelläni mitään, ainoa kakkipussimallikin on se bioskan biohajoava, joita on tosi vähän yhdessä paketissa.

Lidlistä ostan usein myös kaikki -30% marinoimattomat lihat pakkaseen (koirat ja mies syövät ;)) sekä -30% leivät samaan tapaan yksittäisinä leivänpaahtimessa sulatettaviksi.

Pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä tulee ostettua, sekä hedelmiä ja vihanneksia. Lidlissä erityisesti ostan yleensä terveelliset setit, vaikka olen kuullut, että monilla menee leivonnaistiskin tuoksusta pää pyörälle ;)..

Palkkapäivän koittaessa ryntään saman tien täyttämään varastot tarjousviikon kunniaksi!


5 kommenttia:

 1. Minä olen ihan Lidl koukussa. Ensi viikolla varsinkin.

  VastaaPoista
 2. Hauska kampanja :) Täytyypä käydä Lidlissä ensi viikolla (tosin voi olla pitkät jonot, jos muutkin lukevat tästä kampanjasta...). Minusta mukavinta Lidlissä on, että siellä on ihan eri tuotteet, kun lähimarketissa. Aikaa toki kuluu, kun pitää miettiä perustuotteettkin uudelleen, mutta Lidlissä shoppailu on melkein verrattavissa ulkomailla ruokakaupassa käymiseen. Tuotteissa on monesti yllätysmomentti :)

  VastaaPoista
 3. Meillä ollut nyt maaliskuussa Lidl-kuukausi muutenkin. Testaamme missä meidän perusostokset on halvimmat tai oikeammin minkä verran Lidlissä säästämme Prismaan verrattuna...

  Lidliin on nyt tullut jonkin verran gluteenittomia tuotteita, mutta aika vähän vaihtelua ajatellen. Niitä siis haetaan edelleen Prismasta tai Cittarista (usein -20% ollut viime aikoina).
  Kaikki 3 kauppaa työmatkani varrella joten ei tarvitse erikseen ajella. Nyt vielä uusi, iso Lidl avattu daman matkan varrelle. Oli ilo asioida tänään kun tilaa oli runsaasti.

  VastaaPoista
 4. Pitäisköhän sitä itsekin nyt vihdoin mennä tutustumaan muuhunkin kuin vain siihen paistopisteen valikoimaan. :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Käytiin eilen Lidlissä tekemässä melkein 60€ verran ruokaostoksia ja saihan siitä ihan mukavan alennuksen kun muistin lukeneeni tän tekstin loppuviikosta :)

  VastaaPoista