torstai 26. huhtikuuta 2018

Juhlan aihetta blogissa!

Ensinnäkin pari viikkoa sitten täyttyi 200 000 blogivierailun etappi ja sen juhlistamista odotellessa on tullut jo seuraava kymppitonni lisää! Wuhuu :)

Lisäksi tulin mainituksi Talouteni.fi Suomen parhaat sijoitusblogit 2018 listalla!

On olleet erittäin mukavat vuodet bloggarina ja ihana jatkaa tätä hommaa edelleen. Kirjoitustahti välillä hiipuu, kun päiväduuni vie ajan ja mehut. Mutta sitäkin innokkaammin sitten, kun oikea aika tekstille löytyy.

Kuva: Pineapple Supply Co Unsplash.com


Mitä seuraavaksi?


Blogiyhteistyöt ovat olleet ihan pro bono-juttuja nyt vuoden ajan, osittain siksi, että vältän mahdolliset eturistiriitatilanteet.

Annoitte lukijani minulle hyviä ideoita tämän vuoden teemaksi tai "ihmiskokeeksi" ja en ole vielä ehtinyt niihin syventyä. Huhtikuussa esim. tullut tehtyä 30 tuntia ylitöitä, joten ymmärtänette yskän.

Yksi jättimäinen haave olisi joskus kirjoittaa kirja, ja mikä parasta - voida elää hetki sen tuloilla! Kirjoitustaito ei vaan ole ihan kohdillaan eikä välttämättä aihettakaan ole niin helppo löytää; ehkä se joskus kolahtaa kohdalle.

Rahatilanne 

Hitaasti mutta kankeasti varallisuus kehittyy samalla, kun elämässä kuitenkin tapahtuu asioita. Huhtikuu on kohta taputeltu ja jos ei ylläreitä tule, menot pysyy aika kohtuullisella tasolla.

Toukokuulle olen taas varannut itselleni hemmottelua, mutta onneksi silloin olisi tulossa myös vähän isompi palkka. 

p.s. kustantajat ottakaa yhteyttä :D

2 kommenttia: