tiistai 13. marraskuuta 2018

Mukavuutta marraskuuhun

Tässä kuussa ulkoilu jää olosuhdesyistä vähemmälle ja on aika keskittyä muihin mukavuuksiin.
Budjetti saattaa vähän paukkua, mutta yritän pitää sen hallussa.

Olen menossa kampaajalle (6 kk tauon jälkeen) ja lisäksi karvojen sokerointiin kosmetologille. Tämä on ensimmäinen kokemus jälkimmäiseen liittyen. Tiedän, että se on turhaa ja erittäin kallista, ja siksi olen sitä välttänytkin tähän asti. Nyt kuitenkin alkoi ärsyttää jatkuva pistelevä sänki säärissä. Lisäksi urheillessa käytän mielellään shortseja tai ainakin nilkat ovat paljaana, mistä syystä sileät sääret ois ihan jees. Mulla on aika miehekkäät jalat tällä hetkellä sokerointiin valmistautuessa, hauska ja vapauttavakin kokemus - joskin pakottaa pitämään paksuja sukkia... ;)..

Ostin ihanan asun talvikauden iltatilaisuuksiin ja tässä onkin luvassa pikkujoulut ja vastaavaa illanviettoa. Asu toi niin hyvän fiiliksen ja näytti mun päällä ihanalta, että kävi jopa mielessä, miksen aina panosta ulkonäköön jos fiilis nousee näin hurjasti. Tätä pitää pohtia!

Aamuherätykset ovat venyneet venymistään, mutta mikäs siinä, liukuva työaika on +++.

Asunnon ostosta on kohta vuosi ja nyt taas tekee mieli laittaa sitä kuntoon. Meillä on jotenkin liikaa tavaraa vaikka asunto ei erityisen pieni olekaan. Vuodesohva, kirjahylly ja tv-taso tekisi mieli uusia. Samoin ehkä jotain tapetteja. Miehen tietokonetta varten on ärsyttävä pöytä keskellä olkkaria, ja sen pinnalla luonnollisesti kaikkea roinaa siivottomasti aina ja koko ajan. Samoin jatkojohtoja ja erilaisia johtoja on riesaksi asti lattioilla ja koirien raahaamia leluja ja vilttejä. Argh.. Olispa joskus seesteisen siistiä...

Mutta kaiken kaikkiaan, loka-marraskuun taite on kaamosväsystä huolimatta ihan jees. Olen ollut armollinen itselleni ja urheilua on tullut suht normaalit määrät. On nautittu ystävien kanssa hyvästä ruoasta sisätiloissa mutta alkoholin osuus on jäänyt onneksi vain ruokajuoman rooliin - sekin vain tosi harvoin. Lomakin on odottamassa mukavasti. Melkein kaipaisi jotain pientä ammatillista ekstrahaastetta, uuden oppimista.

Tällaista tällä kertaa, kuulumisiin taas!6 kommenttia:

 1. Tuo ulkonäköön panostaminen voisi olla myös minun juttu. Aina välillä saan inspiraation ostaa joku ihana Marimekko. Sitten on kiva olla kotiäiti. Mutta välillä asia löysähtää ja kotona on kivoja vaatteita kaapissa, mutta päällä on se kaikista `mukautunein` (Lue! Käytetty puhki, mutta ihanan pehmeä päällä) oloasu... kynnetkin voisi kyllä lakata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli kaikkea modernia uutta Marimekolla. Käytettynäkin varmasti löytää hyviä (käyttämättömiäkin) löytöjä, jotka itselle sopii :)

   Poista
 2. Sisustusinto on täällä kans on/off-vaiheella. Lohduttaudun aina sanomalla, että sit joskus kun muutetaan niin laitetaan suurin osa menemään. Mutta! Siivoaminen ja johtojen niputtaminen nippusiteellä auttaa aina pahimpaan hätään! Ja kukkia pöydälle.

  Sokerointi aah niin turhaa, mutta niin parasta. Ei ole kertaakaan harmittanut käydä, vaikka rahaa sinne palaa. Tsekkaa Timmasta jos sieltä löytyy paikallisia aikoja, saa edullisemmin :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi kun tekisi itsekin mieli mennä sokerointiin ja johonkin ihanaan kosteuttavaan kasvohoitoon. Ja laittamaan kynnet! En jotenkin raaski mennä, koska siitä ei olisi varaa tehdä tapaa kuitenkaan, vaikka tollasten panostusten vaikutuksen huoma heti mielialassa ja jopa itsetunnossa. Kampaajalle on ihan pakko mennä, edellisestä kerrasta on jo 7 kk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitse noista yksi, ja tee loput kotona :) Kynsien laitto on aika turhaa ammattilaisella, hyvä lakka ja päällyslakka toimivat. Tai ainakin itselläni tulee suht samanlaiset kun kynnet ei kauhean pitkät yleensä oo.
   Mä ajattelin ehkä tehdä sokeroinnista tavan, katsotaan nyt miten lähtee toimimaan ja millaisen käyntirytmin vaatisi. En halua kuitenkaan, että sokerointirytmi määrittää esim. milloin voin pitää hihattomia tai mennä uimaan.

   Poista