perjantai 8. syyskuuta 2017

600 € tuhlattu jumppaan

Aloitin kuukausi sitten eräässä erittäin monipuolisella kuntosalilla käynnin. Ei oikeastaan voi puhua kuntosalista vaan ehkä enemmänkin yksityisestä urheilukeskuksesta.

Aloitin vuokraamalla jäsenyyden vain kuukaudeksi. Kuukauden aikana kävin salilla oikeastaan joka viikko 3 kertaa. Se on realistinen määrä, kun on paljon muutakin tekemistä ja uuden työn vuoksi olen tehnyt myös pidempää päivää. Salilla käyminen tuntui joka kerta luksukselta ja jos mennessä oli väsynyt niin takaisin tullessa oli aina virkistynyt tai rentoutunut.

Siispä tein päätöksen sitoutua reiluksi vuodeksi. Eli kun könttäsumman 600 € jakaa 13 kuukaudella, kuukausihinnaksi tulee n. 47 euroa. Sain työkuvioiden kautta normaalia edullisemmalla tämän diilin.
Hintaan kuuluu myös pt:n tapaaminen ja paljon muita pieniä etuja.

Noin vain suhahti summa Bank Norwegianin luottokortilta, ja vielä nyt kun rahaa pitäisi varastoida asunnon ostoa varten.

Tiedän kuitenkin, että itsestä huolehtiminen on kaikkein paras sijoitus, etenkin nyt kun työssä pitää painaa tuplateholla entiseen nähden.

Kuva: Pixabay.com

5 kommenttia:

 1. Huhhei. Mulla on vuosikortti täysin varustetulle kuntosalille 60 euroa. Neljällä salilla saa käydä samaan hintaan. Pt palveluita ei tietenkään ole, mutta en tod sellaisia tarvitsekaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, onpa sulla halpa hinta! Meillä kuppanen lähisali maksaa mulle 4,5€ kerta eli tuo luksuspaikka tulee jo huomattavasti halvemmaksi.

   Poista
 2. 300e/v... ja en osaa sanoa onko hieno vai millainen kun ei ole vertailukohteita. Mutta 2 viikkoa sitten ostin kortin ja tulee käytyä 2-3krt/vko

  VastaaPoista
 3. Mites teidän työpaikan sali, olisiko se ollut ilmainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisellä ei ole salia tai muutakaan vastaavaa etua. Onneksi kuitenkin tuo merkittävä ale salijäsenyyteen sitä kautta järjestyi. Kirpaisihan tuo tiliä, mutta tänäänkin oli aivan mahtava käydä huoltamassa itseensä.

   Poista