keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Alennusta vuokraan!

Ensimmäinen vesilaskun tasaus saapui. Naapurit olivat jo pelotelleet, että perus vesimaksun (15€/hlö) päälle on tulossa isot laskut. Tästä hieman varautuneena olemme käyttäneet oman pyykinpesukoneen ohella taloyhtiön pesutupaa. Astianpesukone kyllä rullaa päivittäin.

Jännityksellä avattiin kirjekuori. Yllätyksekseni saatiinkin hyvitystä n. 25€. Hyvityksen määrän saa vielä vähentää suoraan vuokrasta. Summa tekee melkein 5% alennuksen vuokraan! Toki vesilasku tasataan vain neljä kertaa vuodessa, mutta silti. Tämä, jos jokin, on selvää säästöä.

Joten hanat pidetään yhtä tiukalla kuin tähänkin saakka.

6 kommenttia:

 1. Hehhe kohta ette käy enää edes suihkussa kotona kun säästätte vain vettä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi ei olla ihan niin tiukkoja säästötavoitteita asetettu :) Mutta ei huono, suihkussa aina treenipaikoissa ja saunavuorolla.

   Poista
 2. Jes! Odotan myös että meille tulee vesimittarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, olisi syytä olla jo ihan ympäristön kannalta. Ja jos ajattelee vuokranantajien taakkaa, jos osa suihkuttelee puoli tuntia aamuin illoin.

   Poista
  2. Niinpä! Muutenkin ympäristöä tuhotaan miten sattuu, mutta harmittaa jotenkin siihen päälle vielä sellainen välinpitämätön tuhlailu.

   Poista
 3. Nythän sinun on helppo itse seurailla huoneistokohtaisista mittareista paljonko menee niin kuumaa kuin kylmää vettä. Vai ovatko mittarit jossain yhteistilassa, minne et pääse? Halutessaan voi vielä isännöitsijältä tai vuokranantajalta tiedustella, paljonko on tänä tilikautena kuuman ja kylmän veden hinta/kuutio. Sitten voikin laskea todellisen hinnan omalle veden kulutukselle ja verrata sitä maksamaansa ennakkoon. Ei pääse yllättämään, tuleeko lisämaksua vai ennakkoa :-)

  VastaaPoista