torstai 8. syyskuuta 2016

Himojen hallussa

Himottaa ihan sairaasti. Vanha luonteeni palaa välillä esiin ja nyt se on jotenkin erityisen vahvasti taas esillä.

Nimittäin mielessä pyörii pelkästään shoppailu, kampaajan tuolissa uudistuminen ja ihonhoitotuotteisiin panostaminen. Syksyn merkkejä varmaan?

Tarvitsisin omasta mielestä vaikka mitä vaatekaappiin, ja olisin valmis heittämään kaiken vanhan pois. Kulunutta ja muodista jo pois mennyttä kamaa vaatehuone täynnä. Tukkani olisi ansainnut uuden leikkauksen ja olisipa kiva laittaa jotain väriäkin. Iho ei voi hyvin, joten tuotearsenaaliin pitäisi panostaa (nykyiset halpikset ei ihan aja asiaansa).

Tennareissa alkaa olla reikä ja syyskenkiä mulla ei ole ollutkaan. Alusvaatteet ovat venahtaneet ja hiertävät. Sukissa on reikiä. Uudet kengät vaativat tietysti niihin sopivat vyön ja laukun. Nykyajan mukainen takkikin pitäisi hankkia.

Voi että, kun olisikin pari tonnia heittää tällaiseen uudistumisleikkiin. En pidä shoppailusta, mutta jos voisi ostaa kerralla henkilökunnan avulla kokonaisuuksia rahaa miettimättä, voisi se onnistua. Kerran kun sitä vielä on suht nuori jokseenkin kondiksessa, eikö olisi hienoa voida näyttää upealta?

Himotusta ei yhtään auta Stockan syyskampanja.

Liikuntaharrastukseni ehti jo kipeyttää selän, joten jouduin varaamaan ajan "hoitoon". Katsotaan löytyisikö apu ja ratkaisu kipeytymiseen, vai joudunko vaihtamaan harrastusta. Harmi, kun rakastan niin tätä harrastustani. Tähänkin siis uppoaa lähes satku.

Harmaus ja pimeyden tulo ovat jo väsyttäneet minua niin, että iltapäivällä tekee mieli vain käpertyä viltin alle koko illaksi. Täällä nytkin mussutan salaa suklaata sen sijaan, että huristelisin vihermehua uudella masiinallani. (Okei nyt suklaa pois ja kone käyntiin.)

Tietenkin kyllä uudet hienot kledjut ja esim. hajuvesi myös piristäisi ihan varmasti! 

Nyt oikeasti Mimmi cheer ja up mehun tekoon ja unelmoimaan oikeasta tavoitteesta...
12 kommenttia:

 1. Muistatko vanhasta kokemuksesta, miten kauan onnentunne kestää ostoksenteon jälkeen, esim. vaatteiden kohdalla? Ja onko suunnittelemissasi ostoksissa vaarana morkkis jälkeenpäin?

  Näitä voi olla hyvä pohdiskella etukäteen ja päättää sitten, mikä olisi sellainen todella tarpeellinen ostos tai palvelu, jota et kadu jälkikäteen tai tunne huonoa omatuntoa rahanmenosta.
  Kun hemmottelee itseä niin se kannattaa tehdä täydestä sydämestä ja etukäteen järjellä suunnitellen.

  Zemppiä ja raikkaita mehuja!

  T: Ananas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Mutta jos haaveilee ja haaveilee niin onko se sama kuin järjellä suunnittelu? ;) Kyllä vaatteen hyödyllisyys ja hyvän ostoksen tunne itse asiassa yleensä muistuu mieleen ja erityisen hyvä mieli tulee jos se on ostettu kirppikseltä edukkaasti! Mutta en toki nytkään ryntää mihinkään, kun onneksi ei ole rahaa.

   Poista
 2. Itsekin tarvisi vaatekaapin päivitystä...ulkoiluukua haaveilin mutta löysin sitten melkein uuden veroisen haltin ulkoilupuvun roskalavaryhmästä facebookissa...oli viel ihan vieressä niin oli helppo hakeakin =)maaliskuussa kun palaan töihin on saatava viimeistään housuja muttaviel kituuttelee vanhoillakii retkuilla=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan myös itselleni kiertää pari kirpparia ennen kuin ostelen muuta uutta kaupasta.

   Poista
 3. Tsemppiä, kaikilla meillä on noita huonoja päiviä tai ajanjaksoja!

  Jos kengissä on oikeasti reikiä etkä omista syyskenkiä ollenkaan niin sanoisin, että hyvät Gore-Texit voisivat olla paikallaan. Niihin tuhlaaminen maksaa kyllä itsensä takaisin liikunnan ilon pysyessä yllä ja siten täysin hyväksyttävä tuhlauskohde. Ties vaikka muut himot väistyisivät hyviin ulkoilukenkiin törsäämällä? ;)

  Onko suunnitelmissa keitellä pihlajanmarjamehua kun kuvassakin on niin kirkas oranssi väri? Itse koitin kerran ja en toista kertaa tee ennen kuin saan kunnon ohjeet jolla tavara ei toimi hyvänä laksatiivin korvikkeena :D Eli jos on vinkkejä niin kerro toki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon vedenpitävät mutta kevyet kävelykengät oliskin hyvät. Nyt menee joka aamu sukat märäksi tuolla nurtsilla. Tuo mehulasi ei ole omasta takaa mutta saman väristä porkkanamehua (ja muuta tungen kans mukaan) tulee tehtyä :)

   Poista
 4. Mulla on suunnitelmissa ennen töihinpaluuta varata aika stokkan pukeutumisneuvojalta just tommosta uudistumisleikkiä ajatellen. Lyön tonnin tjs tiskiin ja pyydän ettimään mulle uudet työvaatteet. En kyllä tiiä toimiiko oikeesti käytännössä noin. Sitä ennen en osta mitään. Tai no mullakin ulkoilukamat ratkeaa liitoksissaan. Nyt kun oon päässyt taas lenkille, uudet kengät tuntuu hyvältä ajatukselta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo palvelu toimii just noin, eikä muuten maksa mitään! Kannattaa hyödyntää :)

   Poista
 5. Itseni ei pitänyt ostaa myöskään mitään, mutta kun kerran kotona nyt työttömänä hengailen, ajattelin säästää ns. parempia (työ)vaatteitani ja ostin kolme collegepaitaa. Ihan riittävä piristys ja oikein passelit siellä viltin alla makoiluun. Jossain kohtaa pahoin pelkään vihaavani näitä kolmea paitaa, koska ne on jo ristitty "työttömän minän outfitiksi" :D

  Kokeile Project 33:sta. Itse ainakin huomasin, että sillä sai kuitenkin pelastettua vaatekaapin sisällön alkuvuodesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos huikeasta vinkistä! Tuo Project 33 voisi ollakin hyvä työkalu kokonaisuuksien miettimiseen ja kesävaatteiden pois (tai ylähyllylle) nostamiseen.

   Poista
 6. Hmm, mietin hetken otsikkoa tavatessa että minkähänlainen artikkeli täällä nyt sitten odottaakaan =D

  VastaaPoista